Super League 1: Νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Λαμία που «έπιασε» την ΑΕΚ στην 2η θέση

Αθλητισμός
Super League 1: Νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Λαμία που «έπιασε» την ΑΕΚ στην 2η θέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την έβδομη νίκη του στα τελευταία οκτώ παιχνίδια καθώς το Σάββατο το βράδυ επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 3-0 και με 35 βαθμούς βρέθηκε στη δεύτερη θέση της Super League και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό την Κυριακή για να δει κάτα πόσο θα οφεληθεί απ' αυτό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπήρξαν διαστήματα που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα του, πέτυχε τρία γκολ και είχε πολλές και χαμένες ευκαιρίες για να φτάσει και σε περισσότερα τέρματα.

Βέβαια και η Λαμία από την πλευρά της θα μπορούσε στο πρώτο 45λεπτο να βάλει και αυτή ένα γκολ αλλά στάθηκε άτυχη καθώς είχε και δοκάρι. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε σε κανένα σημειο της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 13 τελικές στη διάρκεια του 90λεπτου και εκτός των τριών γκολ είχε κλασικές ευκαιρίες με τους Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Ζίβκοβιτς για να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι είχε μόλις τέσσερις, καμία στην εστία αλλά είχαν ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος και αν εκεί είχαν πετύχει το γκολ τότε μπορεί να αλλάζαν την εικόνα του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης (37' Σαράνοφ), Σιμόν (46' Γκοράνοφ), Κορνέζος (66' Αντέτζο), Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (66' Τσιλούλης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (59' Μαρτίνεθ), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70' Μπίσεσβαρ), Μουργκ (8' Νάρεϊ), Ολιβέιρα (70' Μπράντον Τόμας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News