Γ΄ Εθνική: Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αλμυρός

Αθλητισμός
Γ΄ Εθνική: Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αλμυρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα του από την Θύελλα Ραφήνας

Την πρώτη εντός έδρας ήττα του γνώρισε σήμερα ο Αλμυρός, με την Θύελλα Ραφήνας να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό με 2-3 στο Γάζι για την 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για να ανοίξουν το σκορ, με την Θύελλα να βρίσκει πρώτη το γκολ με τον Ντόσκα σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλμυρός ρίσκαρε, άλλαξε πολλά πράγματα στο παιχνίδι του για να γίνει πιο επιθετικός και εντέλει το πλήρωσε, καθώς η ομάδα της Ραφήνας χτύπησε εις διπλούν στην κόντρα, με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 0-3 στο 77ο λεπτό.

Ο Αλμυρός πάλεψε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρήκε δύο γκολ στο τέλος με τον Γάλλο Μπάνβο, αλλά ήταν πλέον αργά, με τους Οράνιε να χάνουν έδαφος για ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι συνθέσεις: 

Αλμυρός (Μ. Σουτζής): Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Πατινιώτης (84’ Αγαπάκης), Ξενοκτιστάκης (66’ Μπάνβο), Νικολάου (58’ Φυτόπουλος), Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Πιερτζακόμι, Χαϊντίνι (46’ Αρσενίδς), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Ντόσκας (71’ Δημητρίου), Φύτρος (87’ Ματζιώρος), Γεωργόπουλος, Μαρτίνος, Γκούμας(71’ Σαμάρκος), Χίσο, Γούλας (83’ Κουτσουπιάς), Παντελίδης, Τόσκα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News