Γ΄ Εθνική: Επιστροφή στην δράση με κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και ΑΟΤ

Αθλητισμός
Γ΄ Εθνική: Επιστροφή στην δράση με κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδαρικό με το «δεξί» θέλει ο Αλμυρός που υποδέχεται την Θύελλα Ραφήνας

Η δράση επανέρχεται στη Γ’ Εθνική μετά τη διακοπή των εορτών, με την “αυλαία” της 8ης αγωνιστικής να ανοίγει σήμερα στις 15:00 και το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο.

Οι δύο ομάδες τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες, καθώς δεν έχει διεξαχθεί ούτε φιλική αναμέτρηση μεταξύ τους και δικαίως αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα. Ο ΑΟΤ την 7η αγωνιστική δεν αγωνίστηκε, καθώς η αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο αναβλήθηκε, με την ομάδα της Μεσαράς να έχει πάρει αρκετές ανάσες και να πηγαίνει στον Άγιο Νικόλαο με σκοπό το “τρίποντο”. Για τον Μιχάλη Κουτεντάκη τα προβλήματα είναι δύο, καθώς Κουρουθιανάκης και Αριστεινίδης δεν υπολογίζονται, με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο να είναι τραυματίας. Από την άλλη, ο ΑΟΑΝ πηγαίνει στο ντέρμπι με νέο προπονητή και νέο αέρα. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου έκλεισε τη χρονιά με ήττα από τον Άρη Πετρούπολης και θέλει να κάνει το... restart, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση. Για τον Γιώργο Κούτση δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ποδαρικό με το δεξί στο 2023 θέλει να κάνει ο Αλμυρός, με την ομάδα του Γαζίου να επιστρέφει στη δράση με νέο προπονητή αλλά και νέο... αίμα. Δημήτρης Αρσενίδης και Δημήτρης Φυτόπουλος, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας, με σκοπό τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα (15:00): ΑΟΑΝ-ΑΟΤ: Μαυραντωνάκης (Χίου) - Διονύσης (Άρτας), Κελαϊδής (Ρεθύμνου) Αλμυρός-Θύελλα Ραφήνας: Κυριακίδης (Λασιθίου), Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), Σιγανός (Λασιθίου) Κυριακή (15:00): Γιούχτας-Μοσχάτο: Μισαηλίδης (Χανίων) - Οβάκογλου (Χανίων), Κοτσιφάκης (Χανίων) Πόρος-Κερατσίνι: Μόσχου (Λασιθίου) - Καφεσάκης (Λασιθίου), Κοκοτάκης (Λασιθίου) Μαρκό-Αγία Παρασκευή: Τουλούμης (Εύβοιας) - Ιωάννου (Εύβοιας), Βασιλείου (Βοιωτίας) Εθνικός-Άρης Πετρούπολης: Χρόνης (Δυτ. Αττικής) - Παπαδιονυσίου (Αχαΐας), Πέτσας (Χανίων) Φωστήρας-Άγιος Ιερόθεος: Δρούζας (Αργολίδας) - Γκουριώτης (Αργολίδας), Μακρής (Αργολίδας)
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News