Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Όλοι δίπλα στα κορίτσια»

Αθλητισμός
Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Όλοι δίπλα στα κορίτσια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 6η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής Γυναικών

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απεύθυνε   κάλεσμα, στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που θα γίνει την Κυριακή 08/01/2023 και ώρα 12:00 στο γήπεδο Κρουσώνα, για την 6η αγωνιστική της Α' Women's Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στηρίξτε την προσπάθεια των κοριτσιών μας, που κοσμούν με την παρουσία τους και τον ΟΦΗ, αλλά και την Α΄Εθνική γυναικών, ενώ κρατάνε ψηλά την ασπίδα του συλλόγου μας.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τους στόχους που έχουμε θέσει, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Εργοτέλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κορυφή στο Νότιο Ομιλο της Α' Εθνικής, είναι Κρητική υπόθεση, καθώς ο Εργοτέλης οδηγεί την κούρσα με 13 βαθμούς και ακολουθεί ο ΟΦΗ και η ΡΕΑ (Ρέθυμνο) με 12.

Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό και ανταγωνιστικό θα είναι το παιχνίδι, για τα κορίτσια του Σταμάτη Μαματζάκη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, προκειμένου με μεταβούν στο γήπεδο του Κρουσώνα, έχει ναυλωθεί λεωφορείο, το οποίο και θα αναχωρήσει  από το πάρκινγκ του Envy στον Καράβολα, την Κυριακή στις 10:30 το πρωί.

Στεκόμαστε κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ και βοηθάμε την σπουδαία προσπάθεια που κάνουν!

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΟΦΗ, θα ενισχυθεί με την παρουσία δυο νέων αθλητριών. Πρόκειται για τη Μαρία Πατερνά (διεθνής αμυντικός) και την  διεθνή Σλοβάκα επιθετικό Βικτορία Καλαμπέροβα.

 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σταυρουλάκης Ραφαήλ (Ρεθύμνου), Α' βοηθός ο Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος(Ρεθύμνου), Β' βοηθός ο Βλαχάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου) και παρατηρητής ο Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου).

Πάμε δυνατά για τη νίκη!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News