Δε βρίσκει δίχτυα, δε νικάει: Με το… αριστερό ο ΟΦΗ, 0-0 κόντρα στον Βόλο!

Ποδόσφαιρο
Δε βρίσκει δίχτυα, δε νικάει: Με το… αριστερό ο ΟΦΗ, 0-0 κόντρα στον Βόλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε μπήκε καλά στο 2023 η ομάδα του Ηρακλείου

Η αφλογιστία του ΟΦΗ στην επίθεση, τον «πλήγωσε» και στο σημερινό ματς με τον Βόλο για την 16η αγωνιστική, που έληξε ισόπαλο 0-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Το πρόβλημα στη «γραμμή κρούσης»… φωνάζει για την ανάγκη ενίσχυσης μεσοεπιθετικά, αφού λείπει η ποιότητα στη δημιουργία και την εκτέλεση.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο, είχε κάποια καλά διαστήματα που έπιασε ρυθμό, όμως οι ποδοσφαιριστές ήταν και πάλι αναποτελεσματικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (82' Ντουρμισάι), Διαμαντής, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Νέιρα (82' Τσιλιανίδης), Τοράλ, Ντίκο (76' Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Πιρίνεν, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (65' Σιελής), Νοκέρτ (36' λ.τ. Καρτάλης - 61' Ουές), Ντέλετιτς, Κούτσιας.

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε το ματς στο "Γεντί Κουλέ". 

8' Σημαντική ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία συνεργασία με Νείρα, Τοράλ και Ντίκο, ο τελευταίος πλασάρει άουτ από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή.

12' Κίτρινη κάρτα στον Εσκοβάλ. 

Περάσαμε τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Μετά το δυναμικό πρώτο τέταρτο, έχει πέσει αρκετά ο ρυθμός του αγώνα. Η ευκαιρία του Ντίκο, είναι η μοναδική αξιοπρόσεκτη τελική προσπάθεια ως τώρα. 

26' Σουτ του Μεγιάδο μέσα από την μεγάλη περιοχή, αρκετά άστοχο και χωρίς δύναμη. 

32' Κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη. 

34' Σουτ του Λάρσον έξω από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Κλέιμαν.

35' Κίτρινη κάρτα στον Πιρίνεν. 

36' Αναγκαστική αλλαγή για τον Βόλο, με τον Καρτάλη στη θέση του τραυματία Νοκέρτ.

37' Σουτ του Μπαριέντος έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Μανδάς χωρίς πρόβλημα.

38' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τη σέντρα του Λάρσον από δεξιά, κεφαλιά του Τοράλ θα πάρει πολύ ύψος η μπάλα και περνάει άουτ. 

45' Μεγάλη ευκαιρία για τους Κρητικούς. Υπέροχη κάθετη πάσα του Νέιρα για τον Ντίκο, αυτός αποφεύγει και τον Κλέιμαν, όμως το πλασέ του δεν είναι πολύ καλό και η μπάλα θα σταματήσει στο σώμα του αντίπαλου γκολκίπερ.

45+1' Νέα ευκαιρία για το γκολ. Κόρνερ του Λάροσν από αριστερά, κεφαλιά του Νέιρα, πάνω στη γραμμή απομακρύνει τη μπάλα ο Άλχο. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν είχε μεγάλη διάρκεια καλής απόδοσης, όμως στα διαστήματα που έπιασε ρυθμό θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ τουλάχιστον, δημιουργώντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο, χωρίς κάποια αλλαγή για τις δύο ομάδες.

59' Ο Λάρσον σκοράρει για το 1-0 μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Νέιρα, όμως μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ δε θα μετρήσει. Ο Αργεντίνος του ΟΦΗ υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. 

61' Αλλαγή για τον Βόλο. Ο Καρτάλης που είχε αντικαταστήσει τον Νοκέρτ στο πρώτο ημίχρονο, αφήνει την θέση του στον Ουές. Ο ακραίος μπακ επιστρέφει ως αντίπαλος στο "Γεντί Κουλέ". 

65' Κλείνουν τις αλλαγές τους οι φιλοξενούμενοι, με τον Σιελή στη θέση του Μεθκίδα.

68' Εκτέλεση φάουλ από τον Τοράλ, κεφαλιά του Πασαλίδη, μπλόκαρε ο Κλέιμαν. 

71' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο. 

73' Εκτέλεση φάουλ από τον Ντέλετιτς, αρκετά πάνω από την εστία η μπάλα. 

76' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Γκερέρο αντί του Ντίκο και Περέα στη θέση του Ντιουσέ. 

78' Σέντρα του Άλχο από δεξιά, κεφαλιά-ψαράκι του Κούτσια από τη μικρή περιοχή, η μπάλα κοντά στο κάθετο δοκάρι. 

82' Δύο ακόμη αλλαγές από τον Νταμπράουσκας. Τσιλιανίδης αντί του Νέιρα και Ντουρμισάι στη θέση του Πασαλίδη. 

89' Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εκτέλεση φάουλ του Λάρσον, κεφαλιά του Περέα από τη μικρή περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Κλέιμαν και απομακρύνει πιο μακριά ο Μπαριέντος. 

93' Κίτρινη κάρτα στον Βούρο. 

Τέλος αγώνα, 0-0 το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ηρακλείου δε βρήκε τις λύσεις στο σκοράρισμα, πληρώνοντας την έλλειψη ποιότητας στη δημιουργία και την εκτέλεση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News