Super League 1: Νίκη ανάσα για Λεβαδειακό

Αθλητισμός
Super League 1: Νίκη ανάσα για Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ιωνικού και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Οι παίκτες του Βέλιτς συνέχισαν την αήττητη παράδοση που είχαν οι Βοιωτοί απέναντι στους Νικαιώτες με το τέρμα του Δούμτσιου να κρίνει την αναμέτρηση.

Ο Ιωνικός πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και είχε την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 3ο λεπτό η οποία έφυγε άουτ.

Ο Λεβαδειακός απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο που έδιωξε σε κόρνερ στο 18' ο Χουτεσιώτης. Το επόμενο δεκάλεπτο το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό και είχε πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο 21' μετά από φάση διαρκείας ο Φατιγκά έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή όμως αυτή ήταν αδύναμη με τον Στογιάνοβιτς να μπλοκάρει.

Τρία λεπτά αργότερα μετά από υπέροχη μπαλιά από τον Νίκα, ο Βρακάς βγήκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, ο οποίος τον νίκησε. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Άοσμαν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, καθυστέρησε όμως με αποτέλεσμα να τον πιέσει η άμυνα των γηπεδούχων και στη συνέχεια η προσπάθειά του να φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Λεβαδειακού με τον Δούμτσιο στο 31' όταν έκανε σέντρα σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να παίρνει ιδανική τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Χουτεσιώτη να είναι και πάλι εκεί που έπρεπε για να νικήσει τον Μουτίνιο σε τετ α τετ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Άοσμαν σε 2-3 περιπτώσεις, όμως σε όλες δεν κατάφερε να κάνει σωστή τελική προσπάθεια ο Σύριος μεσοεπιθετικός.

Εκεί που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Τσίμπσα στο 73' και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε η αναμέτρηση. Ο Λεβαδειακός κράτησε εύκολα στη συνέχεια το 1-0 φτάνοντας στο πρώτο τρίποντο μετά τις 30 Οκτωβρίου και το ματς με τον Ατρόμητο.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τσαπράς, Μεχία, Μουτίνιο, Χαμόντ, Νίκας, Βρακάς, Δούμτσιος

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Ρομαό, Μύγας, Τσιμπσά, Αντούνιες, Φαντιγκά, Λοβέρα, Άοσμαν, Ιωαννίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News