Super League 1: Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Super League 1: Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τους πρωτοπόρους, λίγο πριν την δύση του 2022 και την αυγή του νέου έτους. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός υποδέχονται ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο Βόλο και ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αρχικά, η πρώτη «μάχη» για την 15η στροφή του πρωταθλήματος αποτελεί ένα σημαντικό ντέρμπι, όσον αφορά στην «ουρά» της βαθμολογίας. Στις 17:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ιωνικό, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην τελευταία θέση του πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει αμφότερες από 8 βαθμούς.

Μία ώρα αργότερα, στις 18:00 το ενδιαφέρον στρέφεται στο Φάληρο και το «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί, ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν αντίδραση μετά τη «γκέλα» στους Ζωσιμάδες, τη στιγμή που οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το «λευκό» 0-0 με τον Βόλο.

Μισή ώρα αργότερα, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Το «Αστέρι» προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να «κρυφοβλέπει» την πρώτη εξάδα και τα play offs που υπό προϋποθέσεις δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει στην Αθήνα με στόχο ένα ακόμα «διπλό», μετά απ’ αυτό στο Αγρίνιο, ούτως ώστε να μείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Η αυλαία της ημέρας θα «πέσει» στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη «γκέλα» (1-1) με τον Ιωνικό στη Νίκαια, είδαν τη διαφορά να μειώνεται στους 6 βαθμούς από την ΑΕΚ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Τέλος, οι Κρητικοί δεν γύρισαν όπως θα ήθελαν από τη διακοπή, με την ήττα από τον Ατρόμητο και χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

18:00 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

19:30 ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

20:00 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

21:30 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

18:30 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 38

2. ΑΕΚ 32

3. ΠΑΟΚ 28

4. Ολυμπιακός 26

5. ΝΠΣ Βόλος 25

6. Άρης 22

7. Ατρόμητος 18

8. Παναιτωλικός 16

9. Αστέρας Τρίπολης 14

10. ΟΦΗ 10

11. ΠΑΣ Γιάννινα 10

12. Λαμία 9

13. Λεβαδειακός 8

14. Ιωνικός 8

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News