Με την ίδια… συνταγή το πλάνο Νταμπράουσκας για Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Με την ίδια… συνταγή το πλάνο Νταμπράουσκας για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίες δοκιμές σήμερα από τον προπονητή του ΟΦΗ

Οι απανωτές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Super League κρατούν άπαντες στις τάξεις του ΟΦΗ σε απόλυτη εγρήγορση.

Μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων υπήρχε ρεπό για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ χθες πάτησαν και πάλι το... γκάζι για τον αυριανό (21:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν μπορεί να περιμένει και για την ομάδα του Ηρακλείου φέρνει ένα παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Στόχος των Κρητικών είναι να παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα (με πρωινή προπόνηση) και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η χθεσινή μέρα όμως έδωσε ένα... στίγμα για τις σκέψεις του Βάλντας Νταμπράουσκας, αναφορικά με τον σχηματισμό και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άδα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι ο Λιθουανός έχει καταλήξει στο 100%, όμως οι... εκκρεμότητες στο μυαλό του είναι λίγες.

Στην παρούσα χρονική στιγμή, όλα δείχνουν ότι θα διατηρήσει τον σχηματισμό 3-5-2 που επιλέγει τις τελευταίες εβδομάδες. Ειδικά για το αυριανό ματς εκτιμά ότι θα δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά και οργάνωση στο επιθετικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά την 11άδα, όλα δείχνουν ότι τον τιμωρημένο Πραξιτέλη Βούρο θα αντικαταστήσει ο Σαμιουέλ Γιοχού, συμπληρώνοντας την 3άδα με τους Διαμαντή και Πασαλίδη.

Στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει ο Μπαλογιάννης, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην επίθεση τον Ντίκο είναι πιθανό να πλαισιώσει ο Τοράλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News