ΑΟΑΝ: Γεωργιάδης και Βελιτζέλος στο... τραπέζι για τον πάγκο

Αθλητισμός
ΑΟΑΝ: Γεωργιάδης και Βελιτζέλος στο... τραπέζι για τον πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται ο ΑΟΑΝ, ο οποίος, αν και έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Κ. Γεωργιάδη, φαίνεται έχει ένα ακόμη όνομα στα υπόψη.

Οι “κυανόλευκοι”, μετά την απομάκρυνση του Μανόλη Σκύβαλο από τον πάγκο της ομάδας, έχουν ρίξει το ενδιαφέρον τους στην αναζήτηση νέου τεχνικού που θα τους βοηθήσει να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε πολύ έντονα το όνομα του Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε από κοντά τον ΑΟΑΝ στην αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης, όπου είχε και μια πρώτη κουβέντα.

Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα ένα όνομα έχει πέσει στο τραπέζι, αυτό του Κώστα Βελιτζέλου. O 50χρονος έμπειρος τεχνικός προέρχεται από το πρωτάθλημα της Super League 2 και την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ τη διετία 2019-2021 πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Ρόδου, κατακτώντας την πρώτη σεζόν τον τίτλο στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έχει περάσει από τον πάγκο πολλών σημαντικών ομάδων, όπως των Απόλλωνα Σμύρνης, Τρικάλων, Νίκης Βόλου και Βέροιας.

Αυτά τα δύο ονόματα προς το παρόν φαίνεται να απασχολούν τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ, ενώ οι κινήσεις είναι στοχευμένες.

Όπως και να έχει, το θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσει σύντομα, καθώς αύριο οι παίκτες  επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφού πέρα από το πρωτάθλημα, έχουν και το Κύπελλο Ελλάδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News