Super League 2: Έκλεισαν με νίκη την χρονιά τα Χανιά

Αθλητισμός
Super League 2: Έκλεισαν με νίκη την χρονιά τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησαν με 4-0 του ΠΑΟ Ρουφ

Με νίκη έκλεισαν την χρονιά τα Χανιά τα οποία επικράτησαν με 4-0 του ΠΑΟ Ρουφ.

Τα Χανιά έφτασαν σε μία νίκη που όπως δηλώνει και το τελικό σκορ ήταν άνετη, σημειώνοντας τα πρώτα δύο τέρματά τους μέσα σε διάστημα 5’. Το πρώτο σημειώθηκε από τον Μάναλη στο 24’  ενώ ακολούθησε το 2-0 από τον Πολίτη στο 29’.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι τα Χανιά έριξαν τους ρυθμούς λ κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων: Το 3-0 έγινε και πάλι από τον Μάναλη στο 71’ ενώ στο 88’ ο Μαρτσάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τα Χανιά φτάνουν έτσι τους 13 βαθμούς, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη τους, αντίθετα με τον ΠΑΟ Ρουφ που ολοκληρώνει το 2022 στην τελευταία θέση και χωρίς βαθμό ακόμη.

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης-Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ρότσα, Γιαμπερέ, Ναζίμ, Καμαρά (86′ Καρλίτος), Μπουτσάκης (78’ Ζιούλης), Πολίτης, Κόλα (64’ Μαρτσάκης), Ελευθεριάδης (64’ Ζούνης), Μάναλης (78’ Καπνίδης).

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Γκούμας): Κουνάδης, Τασιούλης, Ντανκό, Κονέ (63’ Φιλιμέγκας), Κατσούλης (54’ Χατζηλάμπρος), Πανουργιάς, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος, Ζαφειράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News