Επιστροφή με νίκη θέλει ο ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή με νίκη θέλει ο ΟΦΗ σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 5 το απόγευμα η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ»

Να πιστοποιήσει την αγωνιστική βελτίωση και να μπει για τα καλά σε ανοδική πορεία θέλει ο ΟΦΗ μέσω του σημερινού (17:00, Cosmote Sport 2) αγώνα με τον Ατρόμητο για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ, η ομάδα του Ηρακλείου στοχεύει μόνο στους τρεις βαθμούς και το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό.

Πρωτίστως επιδιώκει να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά και να ξεκινήσει ένα σερί εντός, με το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η εκκίνηση του β’ γύρου βρίσκει τους “ασπρόμαυρους” σε ετοιμότητα, με λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα και μεγάλη αποφασιστικότητα.

Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ο Βάλντας Νταμπράουσκας έριξε το βάρος στην τακτική, κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές σε σχηματισμό και πρόσωπα για την 11άδα.

Στην 20μελή αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση μετέχουν οι Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Γιοχού, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Αποστολάκης, Μπιφουμά, Ντίκο, Γκερέρο και Ντουρμισάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News