Super League 2: Η αποστολή των Χανίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ

Αθλητισμός
Super League 2: Η αποστολή των Χανίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Με την προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας. Επτά (οι τραυματίες Μπανγκουρά, Λεμονής, Ιμεραλιλάι Χιντζίδης, Γκουέδες, Μπάτζιος και ο τιμωρημένος Γκανσιέρ) οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συγκροτούν την αποστολή των Χανίων. Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Με προπόνηση στο γήπεδο των Περιβολίων ολοκληρώθηκε σήμερα (21/12) το μεσημέρι η προετοιμασία της ομάδας μας για την τελευταία αναμέτρηση για το 2022 που είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο αγώνας που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22/12 στο γήπεδο Περιβολίων με ώρα έναρξης τις 14:45.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, τακτική και στατικές φάσεις. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης ανακοίνωσαν την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Χιντζίδης, Γκουέδες, Μπάτζιος, Μπανγκουρά, Λεμονής και Ιμεραλιλάι, όπως και ο τιμωρημένος Γκανσιέρ.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Γιαμπερέ, Νικόλης, Ζιούλης, Ναζίμ, Κατσούρι, Ρότσα, Μπουτσάκης, Καμαρά, Πολίτης, Μαρτσάκης, Ζούνης, Καρλίτος, Ελευθεριάδης, Μάναλης, Κόλα, Καπνίδης, Ξεπαπαδάκης, Σκέντζος.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News