Super League 2: Στα Χανιά ο Ηλίας Τσέλιος

Αθλητισμός
Super League 2: Στα Χανιά ο Ηλίας Τσέλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ποδοσφαιριστής των Χανίων για τον επόμενο 1,5 χρόνο είναι και τυπικά ο Ηλίας Τσέλιος, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από την 1η Ιανουαρίου.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Τσέλιου από την 1η Ιανουαρίου 2023 και για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Ο Ηλίας Τσέλιος, ο οποίος αποτελεί την πρώτη κίνηση της ομάδας μας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την ομάδα του Βόλου.

Την περασμένη σεζόν 2021-22, ο γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1997 μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε στην Ξάνθη με την οποία πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και σημείωσε 4 γκολ, ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και για 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη όπου πραγματοποιήσει 100 συμμετοχές με 11 γκολ και 9 ασίστ.

Επίσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στη Λαμία για έξι μήνες και στην ΑΕΚ από όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Στην Ενωση, ο Ηλίας Τσέλιος αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα U19 όπου μέτρησε 50 εμφανίσεις και 13 γκολ, ενώ έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 19 ετών. Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ “έγραψε” 4 συμμετοχές.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News