Στο… ραντάρ του Νταμπράουσκας ο Μανουέλ Σόου σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Ποδόσφαιρο
Στο… ραντάρ του Νταμπράουσκας ο Μανουέλ Σόου σύμφωνα με τους Βούλγαρους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα

Στην ποδοσφαιρική αγορά της Βουλγαρίας, την οποία γνωρίζει καλά, έχει στραμμένο το βλέμμα ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

Στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του Μανουέλ Σόου, ο οποίος είναι αμυντικός μέσος από την Ανγκόλα και αγωνίζεται στη Λουντογκόρετς.

Εκεί συνεργάστηκε και με τον σημερινό προπονητή του ΟΦΗ, που σύμφωνα με τους Βούλγαρους έχει εισηγηθεί την απόκτηση του στη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Νταμπράουσκας ήταν εκείνος που το καλοκαίρι του 2021 έδωσε το «πράσινο φως» να αποκτηθεί από τον σύλλογο της γειτονικής χώρας, στο διάστημα δηλαδή που ήταν στον πάγκο του (αποχώρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους).

Ο 23χρονος διεθνής μέσος ήρθε στην Ευρώπη το 2019 για τη Λιλ, ενώ πριν πάει στο Ράζγκαρντ όπου πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, έπαιξε σε Μπελενένσες και Μποαβίστα.

Με ύψος 1.80 τρέχουσα σεζόν έχει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (10 σε Champions League, Europa League), ενώ και έχει φορέσει 21 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News