Ώρα επιστροφών: Οι παίκτες που γεμίζουν το... οπλοστάσιο του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ώρα επιστροφών: Οι παίκτες που γεμίζουν το... οπλοστάσιο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρονοδιάγραμμα για την πλήρη ένταξη των τραυματιών

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας θα μπει ο ΟΦΗ, με δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια (με ΑΕΚ και Ιωνικό) το επόμενο διάστημα, ενώ έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές παικτών.

Το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει και πάλι σε 15 μέρες και στόχος των Κρητικών είναι να παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Άντερλεχτ έκαναν σήμερα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς.

Η περίοδο της διακοπής έδωσε την ευκαιρία για καλύτερη διαχείριση με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή προέρχονται από μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού.

Ο Γκερέρο συμμετείχε σήμερα σε μέρος του κανονικού προγράμματος και σύντομα θα επανέλθει πλήρως, ενώ ο Νέιρα συνέχισε με αποφόρτιση ώστε να μην επιβαρυνθεί. Ο Αργεντίνος αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στα μέσα Δεκεμβρίου.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Ντουρμισάι, αφού οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό υποχωρούν και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Γιαννούλη έκανε νέο υπέρηχο, που έδειξε βελτίωση, αλλά θα χρειαστεί ακόμη 15 μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ειδική κατηγορία είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, που είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδο του. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός «πάτησε» σήμερα γήπεδο, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα, ενώ δούλεψε και στην φυσική κατάσταση. Όλα δείχνουν, ότι ως το τέλος του μήνα θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Περέα και Τοράρινσον κάνουν αποφόρτιση για τις ενοχλήσεις που είχαν, ενώ ο Θεοδοσουλάκης ταλαιπωρείται από λεμφαδενίτιδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δε ακολουθήσε πέρυσι πλήρες πρόγραμμα προπόνησης λόγω των πανελληνίων εξετάσεων και χρειάζεται ειδική διαχείριση, ώστε να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Αύριο το… μενού περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 9 το πρωί και στις 18:45 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News