Γ΄ Εθνική: Τα βλέμματα στο Τυμπάκι στο ΑΟΤ- Γιούχτας

Αθλητισμός
Γ΄ Εθνική: Τα βλέμματα στο Τυμπάκι στο ΑΟΤ- Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες αποστολές για Αλμυρό και Πόρο
Ανοίγει η αυλαία για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και το παιχνίδι που δεσπόζει είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Γιούχτα. 

Οι δύο ομάδες τίθενται  αντιμέτωπες στην Μεσαρά, με τον ΑΟΤ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πόρο ενώ ο Γιούχτας μετά από 3 σερί ισοπαλίες θέλει να ρεφάρει. 

Σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Αλμυρός ο οποίος υποδέχεται το Μοσχάτο. Οι «οράνιε»  μετά την νίκη τους επί του Φωστήρα την περασμένη αγωνιστική και έχοντας το αβαντάζ της έδρας  θέλουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο.  

Εκτός έδρας παιχνίδι δίνει ο Πόρος ο οποίος παίζει με τον Φωστήρα. Οι μπλε μετά την ποινή που δέχθηκαν βρίσκονται ουραγοί στην βαθμολογία και θέλουν να αντιστρέψουν το εις βάρος του κλίμα. Για τον λόγο αυτό στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι 26 ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ μαζί τους ταξίδεψε  στην Αθήνα και  η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Τέλος, τον Εθνικό υποδέχεται ο ΑΟΑΝ με την ομάδα του Αγίου Νικολάου να θέλει να πάρει την νίκη έτσι ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

4η αγωνιστική 

Σήμερα 

ΑΟΤ - Γιούχτας 

Αλμυρός- Μοσχάτο 

Φωστήρας- Πόρος 

ΑΟΑΝ- Εθνικός  Άγιος Ιερόθεος- Μαρκό  Θύελλα Ραφήνας- Αγία Παρασκευή  Άρης Πετρούπολης- Κερατσίνι 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News