Μουντιάλ 2022: Στους «8» η Αργεντινή με τον Μέσι να γράφει ιστορία

Αθλητισμός
Μουντιάλ 2022: Στους «8» η Αργεντινή με τον Μέσι να γράφει ιστορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-1 της Αυστραλίας

Η Αργεντινή με γκολ των Μέσι, Άλβαρεζ και ήρωα τον Μαρτίνεζ στο φινάλε λύγισε 2-1 σε ματς θρίλερ την Αυστραλία και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει την Ολλανδία.

«Βασιλιά Μέσι να τα χιλιάσεις, πρόκριση στα προημιτελικά». 

Αυτό θα μπορούσε να γράφει η τούρτα για το 1.000ό παιχνίδι του Λιονέλ Μέσι. Αυτού του απίθανου Αργεντινού σούπερ σταρ, του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου. 1.000 ματς, ίσον 789 γκολ με το αποψινό, ίσον πρόκριση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και ένα βήμα κοντά στο όνειρο για την παρέα του Μέσι.

Τη στιγμή που η Αργεντινή έδειξε να ζορίζεται με την φουλ αμυντική τακτική της Αυστραλίας, αυτός βρήκε τον τρόπο στο 35' να ανοίξει το σκορ. Ο Άλβαρεζ στο 57' έκανε το 2-0 και εκεί πλέον η Αργεντινή εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο. Το πρώτο το είχε πάρει η Ολλανδία και πλέον αναμένεται τεράστια μάχη, μία παραδοσιακή κόντρα ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις. Η Αυστραλία βρήκε ένα γκολ στο 77' για το 2-1 κι άγγιξε το 2-2 σε δύο φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να στερήσει το όνειρο από τον Μέσι. Το 2-1 έμεινε έως το τέλος και στις εξέδρες το πάρτι καλά κρατούσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News