Νταμπράουσκας: «Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε – Δεν έχουμε κάτι για τις μεταγραφές»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε – Δεν έχουμε κάτι για τις μεταγραφές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για την σημασία της δυνατής αναμέτρησης με την Άντερλεχτ

Πολλαπλή ήταν η σημασία της φιλικής αναμέτρησης του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ, όπως τόνισε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Λιθουανός προπονητής υπογράμμισε ότι ένα δυνατό παιχνίδι προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα, προσθέτοντας ότι η παρουσία των Βέλγων είναι σημαντική για την Κρήτη γενικά.

«Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι. Ειδικά οι παίκτες που δεν έπαιξαν στα τελευταία 6-7 ματς του πρωταθλήματος και φυσικά να δούμε σε πραγματικές συνθήκες αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ως προπονητής θέλω να παίζω με δυνατούς αντιπάλους και η παρουσία της Άντερλεχτ, είναι πολύ σημαντική για μας και πιστεύω για όλη την Κρήτη.

Ο αγώνας ήταν πρόκληση, γιατί ήταν ένας δυνατός αντίπαλος. Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, αλλά το παιχνίδι ήταν δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικός στην κατοχή της μπάλας. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να βγούμε μπροστά, με αντεπιθέσεις.

Σε κάποια παιχνίδια πρέπει για 90 λεπτά να είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Ήταν ένα φιλικό, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για την περίοδο της προετοιμασίας: «Αυτή η προετοιμασία μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές και να βελτιωθούμε. Η πρώτη πρόκληση για μας, είναι να βρεθούν οι παίκτες στην επιθυμητή κατάσταση, γιατί ακόμη και σήμερα κάποιοι παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι. Όλοι στο προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο προσπαθούμε και προτεραιότητα είναι να επιστρέψουν καλά οι ποδοσφαιριστές».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπαλογιάννη σε διάφορες θέσεις επισήμανε: «Ο Μπαλογιάννης είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Δουλεύει σκληρά και δείχνει ποιότητα στις προπονήσεις. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και αυτό είναι πιο εύκολο σε φιλικό παιχνίδι. Είδαμε επίσης, ότι ο Τζου και ο Ντίκο μπορούν να παίξουν μπροστά στην αντίπαλη άμυνα. Ο ρόλος του Μπαλογιάννη ήταν κομβικός, άλλες φορές πιο επιθετικά και άλλες να δίνει βοήθειες στη μεσαία γραμμή. Είχε αντίληψη του παιχνιδιού και καλή τακτική συμπεριφορά. Έπαιξε σε περισσότερες από τέσσερις θέσεις στη διάρκεια του αγώνα και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό».

Κλείνοντας, ερωτηθείς για τα μεταγραφικά επισήμανε: «Για τα μεταγραφικά θα συζητήσουμε, όταν θα έχουμε κάποια εξέλιξη. Όπως είπα μετά τον Λεβαδειακό, είναι μια διαδικασία που τη δουλεύουμε γενικά. Όταν πλησιάσει η μεταγραφική περίοδο θα δούμε. Κοιτάμε και αναλύουμε περιπτώσεις, αλλά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο ως τώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News