Πόλο: Νίκη για τον ΝΟΧ κόντρα στο Περιστέρι

Αθλητισμός
Πόλο: Νίκη για τον ΝΟΧ κόντρα στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων υποχρέωσε σε ήττα τον ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο Χανίων με σκορ 6-5. Δεύτερη φετινή νίκη για την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη. 

Ο ΝΟ Χανίων ήταν αυτή τη φορά εξαιρετικός, καταφέρνοντας να πετύχει μια νίκη που εκτός από ψυχολογικά τον ανεβάζει και ουσιαστικά εν όψει της συνέχειας. Το Περιστέρι αποδείχτηκε ότι τα βρήκε όχι μόνο σκούρα, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στον ΝΟΧ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν προηγούμενοι με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο χάρη στα ισάριθμα γκολ του Νικολαΐδη, συντηρώντας στο ημίχρονο τη διαφορά (4-2) παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό ήταν σχεδόν το ίδιο, με τις δυο ομάδες να παίζουν με πάθος αλλά οι άμυνες ν’ ανταποκρίνονται πολύ καλά. Στην τελευταία περίοδο, ο ΝΟΧ ανταπεξήλθε ενώ σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Κουτρουλάκη κάτω από τα δοκάρια έφτασε στη σπουδαία νίκη. Μάλιστα, αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο και τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα.

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 2, Μαραγκουδάκης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News