Ήττα (1-0) για τα Χανιά από τον Απόλλων Σμύρνης με πέναλτι

Ποδόσφαιρο
Ήττα (1-0) για τα Χανιά από τον Απόλλων Σμύρνης με πέναλτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα της κρητικής ομάδας για την φάση που έκρινε το παιχνίδι

«Φρένο» στο νικηφόρο σερί που είχαν αρχίσει να «χτίζουν» τα Χανιά, μπήκε μετά τη σημερινή ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης με 1-0.

Η κρητική ομάδα έχασε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 5η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Super League 2, ενώ έχει παράπονα από το διαιτητή Κουκουλά.

Η φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες είναι το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους, με το οποίο ο Φατιόν διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν από το 21ο λεπτό, αφού ο Κατσιμήτρος απέκρουσε αρχικά την εκτέλεση, όμως η μπάλα έφυγε από τον έλεγχο του και κατέληξε… βασανιστικά στα δίχτυα.

Η ομάδα των Λαμπράκη και Μαναρώλη δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη παρότι προσπάθησε να ανεβάσει «στροφές», αυτό δεν μετουσιώθηκε σε κλασσικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Kότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (70’ Κοροβέσης), Φατιόν, Ερέρα (57’ Λούσινγκερ), Χαλίμι (57’ Παπαϊωάννου), Μωραΐτης (70’ Εσπάνια), Σίγκνιεβιτς (83’ Τσαμούρης).

ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Λαμπράκης - Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (87’ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (40’ λ.τρ. Γκάντσιερ), Καμαρά, Ναζίμ (76’ Καπνίδης), Μπουτσάκης, Κόλα (46’ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (46’ Πολίτης), Μάναλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News