Μουντιάλ 2022: Ώρα... νοκ άουτ για Ολλανδία και Αργεντινή

Αθλητισμός
Μουντιάλ 2022: Ώρα... νοκ άουτ για Ολλανδία και Αργεντινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία για την φάση των «16»

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (2/12) με τη Ν. Κορέα και την Ελβετία να γίνονται οι δύο τελευταίες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και πλέον από σήμερα ανοίγει η αυλαία της φάσης των «16» με δύο πολύ δυνατούς αγώνες.

Η αρχή θα γίνει στην Ντόχα (17:00), όπου η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στο «Khalifa International Stadium», ενώ στις 21:00 η Αργεντινή θα βρει στο δρόμο της τη σκληροτράχηλη Αυστραλία.

Η Ολλανδία δεν εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων, όμως παρόλα αυτά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στον 1ο όμιλο και στο δρόμο της θα βρει την εξαιρετική και πολύ νεανική ομάδα των ΗΠΑ.

Οι Ολλανδοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Φρίμπονγκ, που υπέστη διάστρεμμα, ενώ οι Αμερικανοί θα παίξουν πλήρεις.

Η Αργεντινή έδειξε «χαρακτήρα» μετά την ήττα της στην πρεμιέρα από τη Σαουδική Αραβία, πήρε τις νίκες που ήθελε στους αγώνες με το Μεξικό και την Πολωνία και κατέκτησε την πρωτιά στον 3ο όμιλο. Αντίπαλός της η πολύ δυναμική Αυστραλία που θα πάει αποφασισμένη για μάχη και τη μεγάλη έκπληξη. Τα «καγκουρό» θα αγωνιστούν με πλήρη σύνθεση, ενώ οι Αργεντινοί έχουν ως μοναδικό αμφίβολο τον Ντι Μαρία.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ολλανδία-ΗΠΑ 17:00 (ANT1) Αργεντινή-Αυστραλία 21:00 (ΑΝΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News