Μοναδική εμπειρία για τα «Δελφίνια» η παρουσία Γιαννιώτη στο κολυμβητήριο

Αθλητισμός
Μοναδική εμπειρία για τα «Δελφίνια» η παρουσία Γιαννιώτη στο κολυμβητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ομάδα εκπροσώπησαν η Κάλλια Κανόγκα και η Κατερίνα Καγιαμπάκη…

Σημαντικές εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν οι κολυμβητές-τριες που είτε συμμετείχαν, είτε παρακολούθησαν τον 1ο Αγώνα Μεγάλων Αποστάσεων στα 5.000μ. για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-2023 που έγινε στο κολυμβητήριο Λίντο με την συνδιοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της ΠΕΚΥΚ-Ρ, παρουσία του τεχνικού συμβούλου της ΚΟΕ για το άθλημα Σπύρο Γιαννιώτη.

Τα Δελφίνια έλαβαν μέρος στον αγώνα με δύο κολυμβήτριες, την Κάλλια Κανόγκα (ΟΣΦΠ) και την Κατερίνα Καγιαμπάκη.

Η Κάλλια Κανόγκα φέτος αγωνίζεται στην Κατηγορία Νέων Γυναικών και στον αγώνα αυτό σημείωσε χρόνο 1:00:48:11, ο οποίος αποτελεί Ατομικό της Ρεκόρ (προηγούμενο Α.Ρ. 1:01:51:98) και ταυτόχρονα όριο ένταξης στην Προεθνική (Νέων Γυναικών και Γυναικών).

Η Κατερίνα Καγιαμπάκη αγωνίζεται στην Κατηγορία Νεανίδων και ο χρόνος που έκανε ήταν 1:06:44:53.

«Η παρουσία του κου Γιαννιώτη στο χώρο του Εθνικού Κολυμβητηρίου Ηρακλείου, αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, κολυμβητές και γονείς. Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ομιλία του προς τους αθλητές των Προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των σωματείων του Ηρακλείου. Αυτό αποτέλεσε μία μοναδική εμπειρία για τα παιδιά αφού άκουσαν από τον ίδιο, την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, την διαδρομή και τις προσπάθειές του μέχρι την κατάκτηση του Ολυμπιακού Μεταλλίου. Ένα άγγιγμα, μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο, δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Πριν τον Αγώνα των 5.000μ., πραγματοποιήθηκε Τεχνική σύσκεψη και ενημέρωση όλων των προπονητών και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Λευτέρη Αυγενάκη, έγινε για πρώτη φορά σε πισίνα προσομοίωση αγώνα σκυταλοδρομίας OPEN WATER.

Συγχαρητήρια στην ΚΟΕ και ιδιαίτερα στην αντιπρόεδρο κα Μαρίνη Αλεξία για την άρτια διοργάνωση!

Συγχαρητήρια στις κολυμβήτριές μας Κάλλια και Κατερίνα για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους!», αναφέρει η ενημέρωση των Δελφινιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News