Η αποστολή της Άντερλεχτ για Ηράκλειο

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της Άντερλεχτ για Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο το απόγευμα η άφιξη των Βέλγων στην πόλη μας

Έτοιμη για την άφιξη της στο Ηράκλειο αύριο το απόγευμα είναι η Άντερλεχτ, που θα πραγματοποιήσει την χειμερινή της προετοιμασίας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο από τις 30/11 ως τις 7/12.

Σε αυτό το διάστημα θα δώσει δύο φιλικά κόντρα σε ΟΦΗ (03/12, στις 19:00) και Παναιτωλικό (06/12, στις 15:00), με τον Ρόμπιν Βέλντμαν (υπηρεσιακός προπονητής) να κάνει γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του στην πόλη μας.

Σ’ αυτή συμμετέχουν αναλυτικά οι εξής ποδοσφαιριστές: Αμπντουλραζακ, Ελ Χατζ, Αμούζου, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Κούζμανς, Ντελκρουά, Ντιαβαρά, Ντουρανβίλ, Φάμπιο Σίλβα, Κάνα, Λεόνι, Μουρίγιο, Λίσενς, Ραμάν, Ραφαέλοφ, Σαντικί, Στρόκενς, Τρέμπελ, Βαν Κρομπρουγκ, Βανουέτ, Βερμπρούγκεν και Βερσαρέν.

Εκτός αποστολής είναι οι διεθνής Γιαν Βερτόνγκεν, Ζένο Ντεμπάστ και Μούσα Εντιαγιέ που βρίσκονται στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά και οι «κομμένοι» Εσπόζιτο και Χόεντ.

Ο βελγικός σύλλογος είναι στην αναζήτηση προπονητή, καθώς το πρώτο μισό της σεζόν δεν έχει κυλίσει καλά, αφού η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News