Στους κορυφαίους του τένις Λαμπράκης και Μανδαλενάκης

Αθλητισμός
Στους κορυφαίους του τένις Λαμπράκης και Μανδαλενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχώρισαν οι αθλητές του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" στις κατηγορίες 12 και 18 ετών...

Ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης στην κατηγορία 12 ετών και ο Ανάστασης Μανδαλενάκης στην κατηγορία 18 ετών εκπροσώπησαν επάξια το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στους αγώνες των καλύτερων αθλητών τένις της Ελλάδας για το 2022. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στο σημαντικό αυτό πρωτάθλημα και απέδειξε και σε αυτόν τον τομέα ότι αποτελεί μια ισχυρή τενιστική δύναμη στον Ελληνικό χώρο.

Ειδικότερα από τις 18 έως και τις 21 Νοεμβρίου διεξήχθη στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, το Master Τουρνουά Τένις 2022, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων τενιστών- τενιστριών της Ελλάδας.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συμμετείχε για άλλη μια χρονιά σε δύο κατηγορίες, στα αγόρια 12 και στα αγόρια 18 ετών με δυο αθλητές, που ξεχώρισαν με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις το 2022 και μπήκαν στους 8 κορυφαίους της χρονιάς στην κατηγορία τους, τον Κωνσταντίνο Λαμπράκη και τον Αναστάση Μανδαλενάκη.

Στους αγώνες στην φάση των ομίλων, κατέκτησαν αμφότεροι την τέταρτη θέση. Στο κυρίως ταμπλό τερμάτισαν στην όγδοη θέση, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τους αθλητές- τριες, τους γονείς και τους προπονητές τους, για τις σημαντικές τους διακρίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News