default-image

Super League 2: Επιστροφή στις νίκες για ΟΦ Ιεράπετρας

Αθλητισμός
Super League 2: Επιστροφή στις νίκες για ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής

 

Στις νίκες επίστρεψε ο ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Μηλιώτη (8’, 10’), ωστόσο στο 29’ προηγήθηκαν, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσορνομάζ, ο Ίτσιου έπιασε καρφωτή κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, καθώς ο Ευθυμίου εκτέλεσε φάουλ, ο Ντέτλερ πήρε την κεφαλιά και άθελα του έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο ΟΦΙ προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, έγινε επικίνδυνος στο 53’ με τον Μπλανκ Καζού και στο 60’ με τον Βουό, όμως στο 73’ από πλάγιο του Ντέτλερ ο Βουό έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Μηλιώτης διαμόρφωσε το 2-1.

ΟΦΙ (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (88’ Παπαδάκης), Μηλιώτης (85’ Χιμένεθ), Μπλανκ Καζάου (76’ Γκομπερβίγιε), Αντερέγκεν, Βουό (88’ Κόλα)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι (30’ λ.τρ. Αλεξίου), Σίνγκ (61’ Παντελίδης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης (61’ Γιόβιτς), Πίσσας, Παυλίδης, Νταβιώτης (71’ Τσακίρης), Γιαννιτσάνης (71’ Γκαργκαλατζίδης), Ευθυμίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News