default-image

Μουντιάλ 2022: Τελικός για Ισπανία και Γερμανία

Αθλητισμός
Μουντιάλ 2022: Τελικός για Ισπανία και Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της διοργάνωσης έφτασε, καθώς η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ισπανία, σ’ ένα ματς «τελικό» για τα «πάντσερ» μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Όλο το πρόγραμμα της Κυριακής (27/11) στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη «τιτανομαχία» του Μουντιάλ 2022 είναι εδώ. Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε, έπειτα από την εξαιρετική εκκίνηση στο τουρνουά απέναντι στην Κόστα Ρίκα (7-0) αντιμετωπίζει την «νασιοναλμανσάφτ» που έχει μπροστά της έναν «τελικό».

Βλέπετε τα «πάντσερ» προέρχονται από την ήττα 2-1 στην πρεμιέρα του Ε’ ομίλου από την Ιαπωνία. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Χάνσι Φλικ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της ημέρας. Συγκεκριμένα, στις 12:00 οι «σαμουράι» έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2Χ2 και σε μεγάλο βαθμό να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, προκαλώντας έναν ισχυρό αποκλεισμό. Από την άλλη, η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής θα παίξει το τελευταίο της «χαρτί», αν και η εικόνα της ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα.

Η συνέχεια του Μουντιάλ περιλαμβάνει τα δύο παιχνίδια του 6ου ομίλου. Στις 15:00 το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 18:00 η Κροατία θα παίξει απέναντι στον Καναδά.

Στο πρώτο ματς, που θα φιλοξενηθεί στο «Ahmad Bin Ali Stadium» το Βέλγιο έχει την ευκαιρία να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά και να «σφραγίσει» την παρουσία του στα νοκ άουτ παιχνίδια. Από την άλλη, οι Αφρικανοί έδειξαν και κόντρα στην Κροατία πως διαθέτουν μία «σκληροτράχηλη» ομάδα που δεν θα αφήσουν εύκολα το ματς.

Από την άλλη, η «Χρβάτσκα» και Καναδάς θα παίξουν το τελευταίο τους «χαρτί». Οι φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν ήταν εντυπωσιακοί στην πρεμιέρα (0-0) με το Μαρόκο, ενώ από την άλλη, οι Αμερικάνοι έβαλαν δύσκολα στους Βέλγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

12:00 Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα (ΑΝΤ1)
15:00 Βέλγιο-Μαρόκο (ΑΝΤ1)
18:00 Κροατία-Καναδάς (ΑΝΤ1)
21:00 Ισπανία-Γερμανία (ΑΝΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News