Μουντιάλ 2022: Τα φώτα στην Αργεντινή, ευκαιρία για την Γαλλία

Αθλητισμός
Μουντιάλ 2022: Τα φώτα στην Αργεντινή, ευκαιρία για την Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κομβικό σημείο έχει φτάσει η φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με την 2η αγωνιστική να έχει καθοριστικά παιχνίδια.

Τη… σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι ομάδες του 3ου και του 4ου ομίλου, με το βαθμολογικό κίνητρο να είναι ισχυρό για διαφορετικούς λόγους ανά περίπτωση. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αργεντινή, που απόψε στις 9 το βράδυ αντιμετωπίζει το Μεξικό και μετά το… χαστούκι της πρεμιέρας από τη Σαουηδική Αραβία, η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του θα κάνουν τα πάντα για το «τρίποντο», τη στιγμή βέβαια που και οι Μεξικανοί θέλουν να παραμείνουν στο… κόλπο. Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, η Σαουδική Αραβία δικαιούται να ονειρεύεται μετά το «τρίποντο» επί της Αργεντινής και η αναμέτρηση με την Πολωνία είναι για αυτούς μια ιστορική ευκαιρία. Στο 4ο γκρουπ, η Γαλλία θέλει το «2Χ2» κόντρα στη Δανία για να «τσεκάρει» το… εισιτήριο, ενώ οι Σκανδιναβοί θέλουν τουλάχιστον το βαθμό για να παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης. Τυνησία και Αυστραλία θα παίξουν τα… ρέστα τους στο άλλο παιχνίδι, αφού δε θα έχουν πολλές ευκαιρίες να μπουν… σφήνα στα φαβορί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πολωνία-Σ.Αραβία (15:00, ΑΝΤ1) Αργεντινή-Μεξικό (21:00, ΑΝΤ1) 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Τυνησία-Αυστραλία (12:00, ΑΝΤ1) Γαλλία-Δανία (18:00, ΑΝΤ1)
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News