Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ στον αποψινό… τελικό με Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ στον αποψινό… τελικό με Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:30 η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ» (Cosmote Sport 1)

Τον κρισιμότερο αγώνα δίνει απόψε ΟΦΗ στο φινάλε του πρώτου γύρου, υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ» (19:30, Cosmote Sport 1).

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να… ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ αν τα καταφέρει μπορεί να προσπεράσει μίνιμουμ τρεις ομάδες ή και τέσσερις.

Τον σημερινό της αντίπαλο, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λαμία που ηττήθηκαν χθες από Άρη και Παναιτωλικό αντίστοιχα ή ακόμη και τον Ιωνικό, αν χάσει σήμερα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%, ενώ το τελευταίο διήμερο ο Βάλντας Νταμπράουσκας δούλεψε πολύ με τους παίκτες στην τακτική.

Ο Λιθουανός προπονητής ζητά πρέσινγκ στα πρώτα λεπτά, αλλά και υπομονή στο παιχνίδι, ενώ έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, το ερωτηματικό αφορά τον αντικαταστάτη του Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την επιστροφή του Νέιρα.

Στην 20μελη αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τζου, Νέιρα, Μπουζούκης, Ντίκο, Ντουρμισάι, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Θεοδοσουλάκης και Μπιφουμά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News