Super League 2: «Τετράσφαιρος» ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ

Αθλητισμός
Super League 2: «Τετράσφαιρος» ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νικηφόρο σερί του συνέχισε ο ΟΦΙ καθώς επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟ Ρουφ για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Πρώτη φάση για τον ΟΦΙ στο 6′, όταν ο Κατάλντι εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Τσορνομάζ να πιάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει εκτός. Στο 10′ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν μετά από ενέργεια του Τσορνομάζ, εκείνος πάσαρε στον Βουό, με τον επιθετικό των «ασπρόμαυρων» από καλή θέση να πιάνει το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να βγαίνει σε κόρνερ.

Στο 14′ ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ! Μετά από κόρνερ του Κατάλντι, ο Βουό πήρε τη κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Το γκολ απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη και στην αμέσως επόμενη φάση πέτυχε και δεύτερο τέρμα, στο 17΄, όταν από σέντρα από δεξιά του Αντερέγκεν στο δεύτερο δοκάρι μόνος του ο Μίλερ με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΟΦΙ βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Αντερέγκεν αυτή τη φορά σε ρόλο εκτελεστή!

Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 41′, όταν από κόρνερ του Κατάλντι με πάσα σε Μίλερ, σέντρα σουτ από τον Κατάλντι, έδιωξε δύσκολα ο Κουνάδης.

Στην επανάληψη ο ΟΦΙ πέτυχε και τέταρτο τέρμα με γκολ του Βουό, ΄όταν στο 49′ μετά από συνεργασία Μηλιώτη-Μίλερ, ο Βουό με πλασέ έγραψε το 4-0! Στο 58′ ένα ευθύβολο σουτ του Αντερέγκεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι!

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΟΦΙ να παίρνει μια τεράστια νίκη και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News