Super League 2: Ήττα με παράπονα από την διαιτησία για Ηρόδοτο

Αθλητισμός
Super League 2: Ήττα με παράπονα από την διαιτησία για Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτυχος στάθηκε για ακόμα μια αγωνιστική ο Ηρόδοτος, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους «κυανόλευκους» να εκφράζουν έντονα παράπονα για την διαιτησία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, στο 10’ ένα διαγώνιο σουτ του Χαλίμι, το μπλόκαρε ο Κρόστα, ενώ στο 15’ ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά απείλησε εκ νέου την εστία του Ιταλού πορτιέρο, αλλά ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό, με τον Χαλίμι να βγάζει τη σέντρα, τον Σίγκνεβιτς να «στρώνει» με το κεφάλι στον Μωραΐτη που από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 22’ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Οντόνε να πασάρει στον Τσελεπίδη, αυτός σούταρε αλλά ο Κρόστα έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε, στο 25’ ο Απόλλων είχε δοκάρι με κεφαλιά του Φατιόν και στο 28’ ο Χαλκιαδάκης δέχτηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής, ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής τόνισε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Φράγκος είχε σουτάρει με τον Κότσαρη να διώχνει.

Στο 33’ ο Τσελεπίδης απείλησε μετά από κόρνερ, στο 2ο δοκάρι αλλά αστόχησε και στο 42’ Μωραΐτης και Σίγκνεβιτς από κοντά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα προς τα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Φράγκος σούταρε δυνατά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, ο Φαλκάο στο 49’ δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Κότσαρη, με τον Γρηγορόπουλο να προσπαθεί στην επαναφορά αλλά να αστοχεί, ενώ στο 60’ νέα προσπάθεια του Φαλκάο, που αυτή τη φορά δεν βρήκε στόχο.

Στο 67’ ο Ηρόδοτος έψαξε την ισοφάριση με τον Φράγκο, αλλά η μπάλα κόντραρε, ενώ στο 86’ νέο σουτ του Φράγκου, η μπάλα πέρασε άουτ. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και ο Ηρόδοτος γνώρισε 2η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News