default-image

ΟΦΗ: Παιχνίδι πρόκληση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
ΟΦΗ: Παιχνίδι πρόκληση κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ δίνει σήμερα (17:00) στο κλειστό του ΒΑΚ η ομάδα του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Volley League και το συγκρότημα του Κώστα Δεληκώστα, με τη στήριξη και του φίλαθλου κόσμου, θέλει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

«Ένα παιχνίδι-πρόκληση για την ομάδα μας, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο! Πάμε ΟΦΗ, πάμε βόλεϊ. Γεμίζουμε το κλειστό και βοηθάμε την ομάδα μας για να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα!», τονίζει την ανακοίνωσή του το ΤΑΑ της ομάδας του Ηρακλείου.

Εντωμεταξύ, το σχόλιό του για το γεγονός ότι μπήκε στην καλύτερη 7άδα της 3ης αγωνιστικής, με το 78% υποδοχή που είχε στην πρώτη νίκη του ΟΦΗ επί του Αριστοτέλη Σκύδρας (3-0), έκανε στο ofivolleyball.gr o λίμπερο Θοδωρής Τσαδήμας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στην καλύτερη 7άδα της αγωνιστικής, αλλά ακόμη περισσότερο που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Είναι τιμή για μένα και για την ομάδα αυτή η διάκριση και εύχομαι να έρθουν και άλλες στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε δύναμη για τη συνέχεια μετά τη νίκη επί της Σκύδρας και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα.  Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ, που είναι δυνατή ομάδα και κυνηγάει όλους τους στόχους. Θα παίξουμε ελεύθερα. Εύχομαι να δείξουμε και πάλι ένα καλό πρόσωπο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να είναι σίγουροι ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Η “αυλαία” της 4ης αγωνιστικής στη Volley League άνοιξε χθες με το παιχνίδι Αριστοτέλης Σκύδρας-Ολυμπιακός 0-3, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: 17:00 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Μανωλάκης, Συκάς, Γραμματεία: Αβραμοπούλου), 21:15 Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου, 21:30 Κηφισιά-Μίλων. ΑΥΡΙΟ: 18:00 Πήγασος Πολίχνης-Άθλος Ορεστιάδας . Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1. Ολυμπιακός 11, 2. ΠΑΟΚ 6, 3. Μίλων 6, 4. Φοίνικας Σύρου 6, 5. ΑΟΠ Κηφισιάς 6, 6. Παναθηναϊκός 6, 7. ΟΦΗ 3, 8. Αριστοτέλης Σκύδρας 2, 9. Άθλος Ορεστιάδας 2, 10. Πήγασος Πολίχνης 0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News