default-image

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό της Βουλγαρίας ο Α.Γ.Σ “ ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου

Σπορ
Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό της Βουλγαρίας ο Α.Γ.Σ “ ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τάλως Ηρακλείου θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo I.T.F. «Bulgaria Open 2022», στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας το οποίο θα διεξαχθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Στη διοργάνωση, η οποία θεωρείται ένα από τα πιο δυναμικά Open Πρωταθλήματα TAEKWONDO I.T.F. θα πάρουν μέρος 22 Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Α.Γ.Σ “ ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου θα συμμετέχει με τις δυο Πανευρωπαϊκές Πρωταθλήτριες του, την Μαρία Χρυσουλακη, στην κατηγορία 3 Dan TULL Νεανίδων, και στην κατηγορία Sparing έως 46 κιλά Νεανίδων και την Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του συλλόγου Μαρίνα Θεργιακη, στην κατηγορία 3 Dan Tull Gold γυναικών Βετεράνων και στην κατηγορία Sparing έως 66 κιλά Gold γυναικών Βετεράνων.

Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής του Συλλόγου, Ηλίας Τζανίδης (5 Dan).

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ‘’ εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του και σε όλη την Ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Open της Βουλγαρίας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Γ.Σ “ ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου, είναι ο μοναδικός σύλλογος από την Κρήτη που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWONDO I.T.F BULGARIA OPEN 2022.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News