Γ Εθνική: Απέκτησε τον Σέχου ο ΑΟΑΝ

Αθλητισμός
Γ Εθνική: Απέκτησε τον Σέχου ο ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφικό μπαμ από την ομάδα του Αγίου Νικολάου με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Σε μια μεταγραφική υπέρβαση προχώρησε ο ΑΟΑΝ  ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Χρήστο Σέχου,

 Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με το μπλε αστέρι στο στήθος ο Χρήστος Σέχου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σέχου, σε συνέχεια της ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, για τη συμμετοχή της στις επίσημες διοργανώσεις της σεζόν 2022-2023.

Ο 22χρονος (1/3/2000) επιθετικός, ένα από τα μεγάλα ταλέντα που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στο αγωνιστικό σχήμα της τρέχουσας περιόδου.

Ο Σέχου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ερέτριας, με τις εμφανίσεις τους γρήγορα να τον φέρνουν στον Παναθηναϊκό και την ομάδα της Κ17, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το φθινόπωρο του 2017, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού» σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το φθινόπωρο του 2018. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/20 βρέθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπολόνια, για να επιστρέψει και πάλι στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο παραχωρήθηκε στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν 2020/21 στον Απόλλωνα Λάρισας. Την περσινή περίοδο 2021/22 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού στον Α’ γύρο, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν φορώντας στον Β’ γύρο τη φανέλα του Αιγάλεω στην ίδια κατηγορία.

Είναι διεθνής, καθώς αγωνίστηκε το 2016 σε δύο φιλικούς αγώνες για λογαριασμό της Εθνικής Αλβανίας Κ-17. Χρήστο, καλωσόρισες στην Κρήτη και την ομάδα μας και ευχόμαστε να είσαι υγιής, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων μας»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News