default-image

Super League 1: Πέρασε και από την Λιβαδειά η ΑΕΚ

Αθλητισμός
Super League 1: Πέρασε και από την Λιβαδειά η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού

Η ΑΕΚ διεύρυνε το σερί της στη Λιβαδειά (φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές νίκες), καθώς νίκησε τον Λεβαδειακό 2-0 για την ένατη αγωνιστική της Super League, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος υπέγραψε το διπλό της Ένωσης.

Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος δυσκολευόταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού, όχι όμως και στο δεύτερο μέρος, στο οποίο μπήκε φουριόζα και κατάφερε από νωρίς να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Αρχικά στο 50ο λεπτό έκλεψε την μπάλα ψηλά και ο Ελίασον με ωραία κίνηση από τα δεξιά έκανε γλυκιά σέντρα στον Γκαρσία, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66' ο Γκατσίνοβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χάμοντ. Ο διαιτητής VAR κάλεσε τον Βεργέτη να δει τη φάση στο μόνιτορ, αλλά εκείνος δεν ανακάλεσε την αρχική του απόφαση. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι του Σέρβου. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με την Ένωση να κρατάει το 2-0.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Λούα Λούα (85' Γιαννιώτας), Μουτίνιο, Νίκας, Μεχία, Χάμοντ (81' Σκβάρκα), Τορό (63' Πέτρε).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα (72' Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (79' Μάνταλος), Αραούχο, Γκαρσία (90+2' Γαλανόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News