ΟΦΗ-Λαμία 0-0 (τελικό)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Λαμία 0-0 (τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Ηρακλείου

Καθοριστικός αγώνας για τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», όπου υποδέχεται τη Λαμία για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να πάρει βαθμολογική… ανάσα και αρχίσει την πορεία ανάκαμψης.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Πέδρο Καραβέλα και υπό το βλέμμα του Βάλντας Νταμπράουσκας, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να επιβληθούν από την αρχή και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

ΟΦΗ (Πέδρο Καραβέλα): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον (68' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (73' Στάικος), Περέα, Τοράλ (84' Ντιουσέ), Τζου (84' Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (84' Μπιφουμά)

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (76' Γιακουμάκης), Τζανδάρης, Ντε Βινσέντι (66' Σλίβκα), Νούνιες, Τσιλούλης (66' Ασκόφσκι), Μανούσος (83' Ρόμανιτς)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το ματς. 

5' Στην Λαμία ανήκει η πρώτη ευκαιρία στο ματς. Από τη συνεργασία Μανούσου-Τσιλούλη, ο δεύτερος σουτάρει από διαγώνια θέση μέση στην περιοχή και στέλνει τη μπάλα άουτ. 

12' "Αγγίζει" το γκολ ο ΟΦΗ, που βγάζει πίεση στο πρώτο 10λεπτο. Κόρνερ του Τοράρινσον από δεξιά, κεφαλιά του Περέα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

17' Ευκαιρία για τη Λαμία, με τον Νούνιες να βγαίνει τετ-α-τετ και να πλασάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι. Αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα θα υπήρχε σίγουρα έλεγχος στο VAR για οφσάιντ.

26' Ντουρμισάι και Τοράλ αλλάζουν τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Ισπανός σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Γκοράνοφ.

27' Κίτρινη κάρτα στον Γκερέρο. 

30' Κίτρινη κάρτα και ο Νούνιες για τη Λαμία. 

32' Σέντρα του Γκοράνοφ από αριστερά, αδύναμο πλασέ του Ντε Βινσέντι στην κίνηση, μπλοκάρει εύκολα ο Μανδάς. 

33' Λάθος του Περέα στη μεσαία γραμμή, σουτάρει εκτός περιοχής και η μπάλα περνάει εκτός εστίας. 

37' Ωραία κάθετη πάσα του Τοράλ για τον Τζου, που βγαίνει ταχύτατα προς την περιοχή, όμως δεν κάνει πλασέ στην "έξοδο" του Σαράνοφ και ο Γκοράνοφ διώχνει σε κόρνερ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία για τον ΟΦΗ, καθώς τα πολλά αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις, δεν επιτρέπουν στην ομάδα του Ηρακλείου να πιάσει ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι επιδιώκουν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις. 

46' Εκκίνηση στο δεύτερο 45λεπτο. 

49' Τελική για τη Λαμία μέσα από την περιοχή, με τον Μανδά να μπλοκάρει το σουτ του Μανούσου. 

56' Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Μανδάς αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Μανούσου από τη μικρή περιοχή, παραχωρώντας κόρνερ.

57' Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ντε Βινσέντι σουτάρει σε δεύτερο χρόνο και ο Μανδάς ξανά με εντυπωσιακό τρόπο αποκρούει σε κόρνερ. 

59' Κίτρινη κάρτα για τον Κορνέζο. 

64' Κίτρινη κάρτα στον Λάρσον. 

66' Δύο αλλαγές για τη Λαμία. Ο Ασκόφσκι στη θέση του Τσιλούλη και ο Σλίβκα αντί του Ντε Βινσέντι. 

68' Αλλαγή και για τον ΟΦΗ. Μπαλογιάννης αντί του Τοράρινσον στο ματς.

71' Κίτρινη κάρτα στον Σιμόν.

72' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ξαφνικό σουτ του Ντουρμισάι έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. 

73' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Στάικο στη θέση του Μεγιάδο. 

76' Για τη Λαμία ο Ηρακλειώτης επιθετικός Πέτρος Γιακουμάκης παίρνει τη θέση του Μπεχαράνο.

77' Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο Γιακουμάκης χάνει τεράστια ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στη Λαμία, βγαίνοντας τετ α τετ αλλά στέλνοντας άουτ τη μπάλα.

83' Αλλαγή για την Λαμία, με τον Μανούσο να παραχωρεί τη θέση του στον Ρόμανιτς.

84' Τρεις μαζεμένες αλλαγές για τον ΟΦΗ με τους Ντιουσέ, Θεοδοσουλάκη και Μπιφουμά να μπαίνουν στο παιχνίδι αντί των Τοράλ, Τζου και Ντουρμισάι. Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκροτά τον νεαρό Ρεθυμνιώτη.

89’ Τρομερή ενέργεια από τον Θεοδοσουλάκη που σούταρε από κοντά, η μπάλα σταμάτησε στον Σαράνοφ και το νέο σουτ του Ρεθυμνιώτη πέρασε παράλληλα από την εστία της Λαμίας.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ, ΟΦΗ-Λαμία 0-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News