ΤΑΑ ΟΦΗ: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας να κρατήσουμε ψηλά την ασπίδα του ΟΦΗ μας στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ»

Αθλητισμός
ΤΑΑ ΟΦΗ: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας να κρατήσουμε ψηλά την ασπίδα του ΟΦΗ μας στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο του παιχνίδι στην Volley League έδωσε χθες ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό και παρά την ήττα της ομάδας, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου όπου και βρέθηκε στο γήπεδο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «   Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, έφερε για την ομάδα μας, την πρώτη της ήττα, από τον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό, αλλά με αξιόλογη εμφάνιση, με βάση και τις απουσίες που είχαμε.

Εκείνο όμως, που μας γέμισε με θάρρος και αυτοπεποίθηση για το μέλλον, ήταν η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας, κάτι που είδε όλη η Ελλάδα από την ζωντανή (LIVE STREAMING) μετάδοση του αγώνα, αλλά παραδέχθηκαν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ και ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τους συνδέσμους φιλάθλων του ΟΦΗ, για την παρουσία τους στο γήπεδο, για την ιδανική συμπεριφορά τους και την υποστήριξη που έδωσαν στους αθλητές μας, οι οποίοι πήραν μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια.

Όπως και όλοι μας στο βόλεϊ του ΟΦΗ, καθώς στην τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που βαδίζουμε, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, αυτή η εικόνα στις εξέδρες, ήταν η καλύτερη που έχουμε δει στο "σπίτι" μας.

Ένα γεμάτο κλειστό γυμναστήριο, στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε, είναι για μας ένα "στοίχημα" που πρέπει να κερδηθεί, από όλη την οικογένεια του ΟΦΗ.

Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος.

Το χειροκρότημα στους αθλητές μας και τα χαμόγελα όλων στην εξέδρα μετά τη λήξη του αγώνα, ως ένδειξη ικανοποίησης για την προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι, ήταν σαν μια μεγάλη νίκη για μας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ξανά για να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες, ώστε να συνεχίσουμε σαν ΟΦΗ να κρατάμε ψηλά την ασπίδα του ΟΦΗ μας, στην μεγάλη κατηγορία!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News