Super League 2: Δεύτερη φιλική ήττα (1-0) για τον Ηρόδοτο από Χανιά

Αθλητισμός
Super League 2: Δεύτερη φιλική ήττα (1-0) για τον Ηρόδοτο από Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα για δεύτερη φορά από τα Χανιά γνώρισε ο Ηρόδοτος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στην Νέα Αλικαρνασσό.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ηρόδοτο να μπαίνει πιο δυνατά στο πρώτο 30 λεπτο και να έχει δυο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στο 2΄με κεφαλιά του Σουρνάκη και στο 29΄σε σουτ του Φαλκάο.

 Τα Χανιά από την μεριά του ανέβασαν στροφές μετά το 30΄και κατάφεραν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 42΄να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Μάναλη.

 Ο Μάναλης ήταν αυτός που απείλησε και για το 0-2 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους καθώς το σουτ του στο 56΄πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Οικονομάκη.

Στο 60΄οι προπονητές και των δύο ομάδων προχώρησαν σε μαζεμένες αλλαγές θέλοντας να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίκτες τους. Παρόλα αυτά ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να είναι καλός με τον Ηρόδοτο να μην μπορεί πάντως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των Χανίων που είχαν και δεύτερη καλή στιγμή στο 76΄σε σουτ του Καπνίδη για να κάνουν το 0-2, ενώ και στις καθυστερήσεις του ματς ο Οικονομάκης είπε όχι στο δεύτερο γκολ που επιδίωξαν τα Χανιά αποκρούοντας την εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη.

Ηρόδοτος: Οικονομάκης, Κυριακίδης, Γρηγορόπουλος (60΄Γρηγορόπουλος), Ρέτσος, Σαρρής (77΄Ροκάκης λ.τ), Μακρυδάκης, Γκίνη (60΄Φράγκος) Μασάδο (16 λ.τ Πλιάτσικας), Σουρνάκης (60΄Σουρνάκης), Βρεττός (60΄Γαλεάδης), Φαλκάο.

Χανιά: Κατσιμήτρος (65΄Πενταράκης), Ρότσα 60΄(Χιντζίδης), Γιάμπερε (46΄Γκανσιέρ), Ιμεριλαλιλαλι (60΄Κατσούρι), Μπάτζιος 83΄(Αγιώτης), Καμαρά, Λεμονής 83 (Νικόλης), Μπουτσάκης, Ταβάρες, Κόλα, Μάναλης (

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News