default-image

Basket League: Νίκες για ΠΑΟΚ, Απόλλωνα και Κολοσσό!

Μπάσκετ
Basket League: Νίκες για ΠΑΟΚ, Απόλλωνα και Κολοσσό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλλων Πάτρας και Κολοσσός Ρόδου κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους και να πάρουν την πρώτης τους νίκη με αντίπαλο την Καρδίτσα και τον Προμηθέα αντίστοιχα.

Στο ματς το οποίο έλαβε μέρος στην Πάτρα, ο τοπικός Απόλλων χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να κάμψει την αντίσταση της Α.Σ. Καρδίτσας. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τα ηνία του ματς για περισσότερο από 30 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι όμως με εντυπωσιακή τέταρτη περίοδο κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ο Απόλλων ήταν πιο εύστοχος και κατάφερε να κερδίσει με 78-72.

Ακόμη μία ομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Κολοσσό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και τελικά να παίρνει την νίκη απέναντι στον Προμηθέα. Η νίκη αυτή προήλθε από το καλάθι του Μαρκίς Τιγκ, μόλις 0.5″ πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Για το τελευταίο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από το Λαύριο με σκορ 75-70. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να μην είχαν σε καλή ημέρα για 38 λεπτά τον Τζέιλι Ράιλι, ήταν εκείνος όμως αυτός ο οποίος με δύο δικά του τρίποντα 2 λεπτά πριν το φινάλε έδωσε το ροζ φύλλο του αγώνα στην ομάδα του.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Λαύριο – ΠΑΟΚ 70-75

Απόλλων Πάτρας – Καρδίτσα 78-72

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας  69-67

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Περιστέρι – ΑΕΚ

Ιωνικός – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Άρης – Ολυμπιακός

  1. Προμηθέας 5

-. ΠΑΟΚ 5

  1. ΑΕΚ 4

-. Καρδίτσα 4

-. Απόλλων Πάτρας 4

-. Ολυμπιακός 4

-. Κολοσσός Ρόδου 4

  1. Παναθηναϊκός 3

-. Άρης 3

-. Λαύριο

-. Ιωνικός 3

-. Περιστέρι 3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News