Πόλο: Δεν τα κατάφερε ο ΝΟ Χανιά!

Αθλητισμός
Πόλο: Δεν τα κατάφερε ο ΝΟ Χανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκε με 11-5 από το Περιστέρι…

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη ηττήθηκε με σκορ 11-5 στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Α1. Μια ήττα που ακολουθεί έτσι αυτές που προηγήθηκαν από Απόλλωνα Σμύρνης και Παλαιό Φάληρο.

Ο Ναυτικός Ομιλος ήταν ανταγωνιστικός όσο μπορούσε και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα με 6-3, ωστόσο στην τρίτη περίοδο διεύρυναν τη διαφορά στα έξι γκολ (9-3), καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Ο ΝΟ Χανίων καλείται να μπορέσει να ορθώσει το ανάστημά του και να πάρει τ’ αποτελέσματα που χρειάζεται για να εκπληρώσει το γρηγορότερο την παραμονή του στην Α1.

Διαιτητές: Μπιράκης – Δαμιανάκης

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 3-0, 2-2

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 2, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Νικολαΐδης, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μαραγκουδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News