Καθήκον του ΟΦΗ η πρόκριση σήμερα με αντίπαλο την Κηφισιά εκτός έδρας

Ποδόσφαιρο
Καθήκον του ΟΦΗ η πρόκριση σήμερα με αντίπαλο την Κηφισιά εκτός έδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 3 το μεσημέρι η σέντρα στο γήπεδο της Καισαριανής (15:00, Cosmote Sport 1)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, Cosmote Sport 1) την Κηφισιά εκτός έδρας, στο νοκ-άουτ παιχνίδι για την 5η φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να επιβεβαιώσει στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί και να αποφύγει... τις παγίδες.

Οι “ασπρόμαυροι” είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, να παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι αγωνιστικά, έστω και με προετοιμασία... εξπρές μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Στον θεσμό των εκπλήξεων (ο Παναιτωλικός ήταν χθες το “θύμα” αποκλεισμού από τις ομάδας της Super League), οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν το 100%.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο έμπειρος τεχνικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, αφού επιθυμεί η ομάδα του να διατηρήσει τη συνοχή της. Πάντως, συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα, θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Άλλωστε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του σημερινού αντιπάλου δεν επιτρέπουν... πειράματα και δοκιμές, καθώς η Κηφισιά είναι από τις ομάδες που θα μπει με πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Στίβενς, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Τζου, Τοράλ, Αποστολάκης, Γκερέρο, Ντουρμισάι και Θεοδοσουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News