default-image

Με Βλατά προπονητή στην Α1 ο Εργοτέλης!

Αθλητισμός
Με Βλατά προπονητή στην Α1 ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφουν κάποιοι από τους δανεικούς...

Με τον Γιώργο Βλατά ως προπονητή θα πορευτεί ο Εργοτέλης την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ όπως ανακοίνωσε η ομάδα. 

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστό πως θα επιστρέψουν παίκτες οι οποίοι είχαν δοθεί δανεικοί το προηγούμενο διάστημα ενώ θα παίξουν και παίκτες από του Νέους Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση αναφέρε:  «Με προπονητή τον Βλατά ο Εργοτέλης στην Α1 ΕΠΣΗ

Στον Εργοτέλη έχουν θέσει επί τάπητος τον σχεδιασμό τους ενόψει Α1 ΕΠΣΗ και προπονητής θα είναι ο Γιώργος Βλατάς. Ο Γιώργος Βλατάς είναι ένας προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του τα τελευταία χρόνια με τις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα παιδιά που θα αγωνιστούν στην Α1. Η ομάδα θα απαρτίζεται από κάποιους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί και επιστρέφουν, από παιδιά που ήταν πέρυσι στην Κ19 και συνεχίζουν και κυρίως από παίκτες που ήταν πέρυσι στους Νέους Εργοτέλη. Αναφορικά με τις δύο ομάδες που υπάρχουν στην Α2 ΕΠΣΗ, τους Νέους Εργοτέλη και τα Κανάρια, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει μόνο η μία και η άλλη για φέτος να απενεργοποιηθεί. Δεν έχει παρθεί όμως οριστική απόφαση.

Επίσης το Μαρτινέγκο θα μείνει στην Β' ΕΠΣΗ με τα μικρότερα ηλικιακά παιδιά 14 ετών.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News