Iστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι σήμερα για τον ΟΑΧανίων

Αθλητισμός
Iστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι σήμερα για τον ΟΑΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποδέχεται στις 20:30, στο κλειστό του Κλαδισού την Πολωνική Μπίντγκοζ...

Ιστορία γράφει σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, στο κλειστό του Κλαδισού (20:30), με αντίπαλο την πολωνική Μπίντγκοζ για τα προκριματικά του EuroCup. Μάλιστα αυτή θα είναι μία από τις σπάνιες φορές που ο χανιώτικος αθλητισμός εκπροσωπείται σε τέτοιο επίπεδο, σε ένα ομαδικό άθλημα.

Η ρεβάνς της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 13 Οκτωβρίου στην Πολωνία.

Η ομάδα του Άγγελου Γιαννουλάκη θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της, έστω και αν δεν είναι στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας και ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Την προσπάθεια του Ο.Α. Χανίων θα ενισχύσουν δύο Αμερικανίδες: η 24χρονη σέντερ Σιέρα Τζόνσον και η επίσης 24χρονη πόιντ γκαρντ Τζένιφερ Κόλεμαν.

Αναλυτικότερα η αποστολή του χανιώτικου συλλόγου αποτελείται από τις: Κόνιαλη, Τσιχλάκη, Γεροστεργίου Μαριλένα, Γεροστεργίου Χριστιάννα, Φάρρου, Κόλεμαν, Τζόνσον, Μανουκάκη, Κληματσάκη και Λαγωνικάκη.

Η αποστολή της πολωνικής ομάδας έφτασε χθες στα Χανιά, πραγματοποιώντας μάλιστα και την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του Κλαδισού, ενώ σήμερα το πρωί (10:30) θα γίνει ένα χαλάρωμα ενόψει του αποψινού αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News