default-image

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Μήνυμα ενότητας μέσα από μια φιλανθρωπική δράση!

Αθλητισμός
Γυναικείο ποδόσφαιρο: Μήνυμα ενότητας μέσα από μια φιλανθρωπική δράση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι γυναίκες  ομάδες του ΟΦΗ και του Εργοτέλη καθώς χθες τα κορίτσια των δύο ομάδων αλλά και του Lido βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου και έδωσαν αίμα για καλό σκοπό, μια διοργλανωση η οποία έγινε με πρωτοβουλία της «κιτρινόμαυρης» ομάδα. 

Τα κορίτσια λοιπόν, εδωσαν βροντερό πάρον στην διοργάνωση δείχνοντας έτσι  πως το ποδσόφαιρο ενώνει και όχι το χωρίζει. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, με την δεύτερη να δωρίζει κιόλας, φιάλη αίματος

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:  «Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο ενώνει !!

Πέραν της άψογης φιλοξενίας από την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. και το Lido Soccer στο τουρνουά της Κυριακής 02/10, ακολούθησε άλλη μία αξιομνημόνευτη εκδήλωση ενωτικού χαρακτήρα.
Με την βοήθεια του Aimatocritis Pagkritios Sindesmos Aimodoton και της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ , η ομάδα μας διοργάνωσε Αιμοδοσία χθες, Τρίτη 04/10 στην πλατεία Ελευθερίας. Πέραν των συγγενών, φίλων αλλά και περαστικών που παρευρέθηκαν, με την παρουσία τους μας τίμησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, με την δεύτερη να δωρίζει κιόλας, φιάλη αίματος. Η πιο ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία των κοριτσιών του Ο.Φ.Η. αλλά και του Candia, που παρευρέθηκαν στην αιμοδοσία μας και εκμεταλλεύτηκαν την εκδήλωση για να δωρίσουν αίμα.
Η ανάγκη και η ανθρωπιά, όπως και το ποδόσφαιρο, αναμφίβολα ενώνουν. Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.»
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News