Εντυπωσιάζει ο Βόλος, νίκησε 2-0 τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιάζει ο Βόλος, νίκησε 2-0 τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Θεσσαλοί πήραν το «τρίποντο», ενώ από το 55’ έπαιζαν με 10 παίκτες

Με πατημένο το… γκάζι συνεχίζει ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε το Άρη με 2-0 για την 6η αγωνιστική.

Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων και πήραν το «τρίποντο» χάρη στα γκολ των Ντέλετιτς και Μπαριέντος.

Μάλιστα, ανταποκρίθηκαν καλά και με παίκτη λιγότερο, αφού στο 55’ αποβλήθηκε ο Άλχο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά καλά και να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο με σετ επιθέσεις και οι δύο ομάδες.

Ο Άρης απείλησε πρώτος για πρώτη φορά στο πέμπτο λεπτό. Ο Νταμπό δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την εστία, έπειτα από γύρισμα του Εμπακατά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο μπακ των κίτρινων δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο κόπηκε από την άμυνα του Βόλου.

Στο 11' ο Άρης έφτασε κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντιόπ είδε την μπάλα να του στρώνεται μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που εξαπέλυσε, πέρασε άουτ. Δευτερόλεπτα μετά ήταν η σειρά του Βόλου να πιέσει. Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, ο Οζέγκοβιτς έπιασε μια κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Βόλος εξακολουθούσε να απειλεί πιο εύκολα τα καρέ του Κουέστα και βρήκε τα δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών. Μετά το 30' στο ματς δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο παίκτες, με αφορμή τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις αποφάσεις του διαιτητή Βεργέτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που πέτυχε στο 47'. Ο Πάολο Φερνάντες έκανε μια υπέροχη ντρίμπλα και γύρισε στον Μεσκίδα, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, καθώς ο Οζέγκοβιτς που ήρθε σε επαφή με την μπάλα, ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 54'. Ο Άλχο σταμάτησε αντικανονικά με τάκλιν τον Ιτούρμπε και αποβλήθηκε από τον Βεργέτη. Ο Πάλμα ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως η προσπάθειά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν.

Ο Άρης πήρε τα ηνία του ματς, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Στο 67' ο Μαντσίνι δοκίμασε να απειλήσει με απευθείας κόρνερ, όμως ο Κλέιμαν και το δοκάρι του στέρησαν την ευκαιρία να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πάρντιου τα έπαιξε όλα για όλα, βγάζοντας όλους τους ανασταλτικούς του μέσους στο 68ο λεπτό, ενώ ο Βόλος περιορίστηκε στα καρέ του. Ο Άρης πίεζε κατά κύριο λόγο από τα δεξιά με γεμίσματα του Εμπακατά, όμως ελάχιστα εξ αυτών απείλησαν την άμυνα του Βόλου.

Ο Ζερβινιό έδωσε νέα πνοή στον Άρη με την έλευσή του και στο 90' λίγο έλειψε να στείλει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Κλέιμαν τον σταμάτησε, με απότελεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ουές, Εσκοβάλ, Σιέλης, Οικονομόπουλος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Παόλο Φερνάντες, Μεζκίδα (64' Ματίγια), Ντέλετιτς (69' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Οζέγκοβιτς).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν (46' Ενκουλού), Φαμπιάνο, Ντιόπ (46' Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (68' Γκρέι), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Πάλμα (74' Ζερβινιό).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News