Νίκη 2-0 για Ολυμπιακό με Ατρόμητο και ιδανικό ντεμπούτο Μπακαμπού

Ποδόσφαιρο
Νίκη 2-0 για Ολυμπιακό με Ατρόμητο και ιδανικό ντεμπούτο Μπακαμπού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο γκολ του Κονγκολέζου ήρθε το «τρίποντο»

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, καθώς επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στην εκκίνηση της δεύτερης θητείας του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Μπακαμπού, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού φρόντισε να δείξει πως ήθελε να είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Βέβαια, δεν ήταν κάτι εύκολο, με τους Περιστεριώτες να πιέζουν ψηλά. Σταδιακά, οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν τον έλεγχο του αγώνα και γίνονταν απειλητικοί.

Ο Σισέ έγινε δύο φορές επικίνδυνος από στατικές φάσεις, ενώ οι παίκτες των ερυθρόλευκων προσπαθούσαν να βρουν τον Μπακαμπού, ο οποίος έχασε ευκαιρίες στο 30' και στο 34'.

Στο 37' ο Μασούρας κινήθηκε στα αριστερά της περιοχής, έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Ροτάριου. Ο διαιτητής έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και έδωσε πέναλτι. Ο Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, όμως δεν νίκησε τον Γιαννιώτη.

Λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι πήραν δεύτερο πέναλτι. Ο Αραμπί τροφοδότησε τον Μπακαμπού στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον στράικερ των ερυθρόλευκων. Στο 45+2' ο Μπακαμπού νίκησε τον κίπερ των Περιστεριωτών από την άσπρη βούλα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Ατρόμητος έγινε επικίνδυνος με κεφαλιά του Φριτζόνσον που απέκρουσε ο Τζολάκης. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου.

Πράγματι αυτό συνέβη στο 66ο λεπτό. Ο Βαλμπουενά τροφοδότησε ιδανικά τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και τον πλάσαρε για το 2-0. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον πλήρη έλεγχο μέχρι και το φινάλε, με το σκορ να μην μεταβάλλεται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46’ Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63’ Αγκ. Καμαρά), Χουάνγκ Ίνμπομ (90’ Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Μασούρας (62’ Γκάρι Ροντρίγκες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81’ Μαυρομμάτης), Έντερ Γκονζάλες (81’ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (81’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70’ Μουνίθ), Κιάρτανσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News