default-image

Κύπελλο Ελλάδος: Με ανατροπή στην επόμενη φάση ο Αλμυρός!

Αθλητισμός
Κύπελλο Ελλάδος: Με ανατροπή στην επόμενη φάση ο Αλμυρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 3-1 της Ελασσόνας...

Με ανατροπή πέρασε στην επόμενη φάση (4η) του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμυρός ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Ελασσόνας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό. 

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα πάγωσε το Γάζι, με τον Κουκούλη ωστόσο στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρεθεί με αξιώσεις στην εστία του Χανιωτάκη, ο οποίος είχε στην κυριολεξία ρόλο θεατή.

Αντίθετα με τον γκολκίπερ του ΠΟ Ελασσόνας, Γκουτζουρέλα που πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις, με κύρια απειλή τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος αν και έψαξε ουκ ολίγες στιγμές το γκολ στην αναμέτρηση δεν μπόρεσε να το βρει ποτέ.

Αντίθετα με τον Γκέτσι ο οποίος στο 57′ έβαλε ξανά την ομάδα του Γαζίου στο ματς, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε στο 65′ όταν ο Μπουρσέλης έπειτα από κάθετη πάσα του Λεόν πλάσαρε με το αριστερό για να ανατρέψει το σκορ για το 2-1.

Η Ελασσόνα έδειχνε να τα έχει χαμένα στο δεύτερο μέρος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον ο Αλμυρός, ο οποίος με τον Φραγκουλάκη να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” έγραψε το 3-1 και όρισε ως τυπική διαδικασία τα εναπομείναντα λεπτά.

Στο 92′ ο Αντωνίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-1, όπως κι ο Λεόν στο 80′ με το σουτ του να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της Ελασσόνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News