default-image

Super League 1: Πρώτο «τρίποντο» για την Λαμία!

Αθλητισμός
Super League 1: Πρώτο «τρίποντο» για την Λαμία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού...

Tην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Λαμία που κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό με σκόρερ τον Ρίτσμοντ Μποάκι στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» για την 6η αγωνιστική της Super League.

ο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με τη Λαμία να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, εν αντιθέσει με τον Λεβαδειακό που ήταν προσεκτικός ανασταλτικά επιδιώκοντας να χτυπήσει σε κόντρα επιθέσεις.

H καλύτερη στιγμή ανήκε στους Βοιωτούς καθώς στο 6', ο Μουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπελμόντ σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει ενώ η δεύτερη του προσπάθεια πέρασε εκτός εστίας. Οι Φθιωτοί είχαν αρκετά στημένα αλλά πέρασαν αναξιοποίητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Γιάσμινκο Βέλιτς απείλησε με τον Βρακά να σουτάρει αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε τη μπάλα ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 49' με το Τζανδάρη να σουτάρει αλλά ο Μάρκοβιτς καπάκωσε τη μπάλα. Ο Τζιανλούκα Φέστα προσπάθησε να τονώσει την επιθετικότητα της Λαμίας βάζοντας στο 57' τους Ασκόφσκι - Ντε Βινσέντι αντί των Νούνιες - Σλίβκα και δικαιώθηκε καθώς στο 61', ο πρώτος εκτέλεσε κόρνερ με τον Τσιλούλη να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα έφτασε από κόντρα στον Μποάκι ο οποίος από κοντά νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 1-0.

Η Λαμία συνέχισε να κυριαρχεί και στο 73' απείλησε ξανά με τον Μανούσο να σουτάρει και η μπάλα κόντραρε για να περάσει κόρνερ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάρκοβιτς ενώ στο 82' λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο γκολ καθώς ο Κορνέζος έπιασε κεφαλιά αλλά ο Μάρκοβιτς έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε σωτήρια.

Οι συνθέσεις: 

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο, Σλίβκα (Ντε Βινσέντι 57'), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Νούνιες (Ασκόφσκι 57', Mπενίτες 90+2'), Μποάκι.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μεχία (Τσιριγώτης 75'), Βινίσιους, Μουτίνιο, Σβάρκα (Νίκας 63'), Βήχος (Παναγιώτου 71'), Βρακάς, Δούμτσιος (Τορό 75'), Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News