Πρώτη νίκη για Κ19 ΟΦΗ 0-2 στην Τρίπολη και πάρτι στα αποδυτήρια!

Αθλητισμός
Πρώτη νίκη για Κ19 ΟΦΗ 0-2 στην Τρίπολη και πάρτι στα αποδυτήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ19 ΟΦΗ, καθώς μετά από εξαιρετική εμφάνιση και με σκόρερς τους Μάρα και Θεοδοσουλάκη, επικράτησε 0-2 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Σε ένα ματς ισορροπημένο, με αρκετές φάσεις και για τις δυο ομάδες, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 13’ με τον Γανόπουλο να επιχειρεί το σουτ, το οποίο κατέληξε ελάχιστα εκτός της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 17’ το μακρινό σουτ του Αποστολάκη πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 48’ ο Ζουγλής πλάσαρε εντός περιοχής, με τον Μακατουνάκη να διώχνει δύσκολα. Η ομάδα μας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία μόλις δυο λεπτά αργότερα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη, ο Θεοδοσουλάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με κεφαλιά «ψαράκι» ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Βαλληνδρά.

Ο Αστέρας έχασε σημαντική ευκαιρία στο 57’, όταν ο Κωστέας κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε το σώμα του και επιχείρησε δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μακατουνάκη.

Στο 77’ ο Ζουγλής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 79ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε άλλη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία, με τον Θεοδοσουλάκη να βγαίνει στην αντεπίθεση και να σουτάρει με δύναμη και τον γκολκίπερ του Αστέρα να διώχνει σε κόρνερ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποστολάκης, η μπάλα απομακρύνθηκε αρχικά από τους αμυντικούς των γηπεδούχων φτάνοντας στον Χνάρη. Ο νεαρός μέσος έκανε γυριστό σουτ στο δεύτερο δοκάρι, όπου βρισκόταν ο Μάρα, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Βαλληνδρά για το 0-1.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ήρθε μόλις δυο λεπτά αργότερα. Στο 81’ ο Θεοδοσουλάκης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, έμεινε όρθιος παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχθηκε και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2.

Στο 86’ η ομάδα μας έφτασε κοντά στο να πετύχει κι άλλο γκολ, με τον Φαϊτάκη να δίνει στον Ζαχαριουδάκη, ο οποίος πλάσαρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ, με το 0-2 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

K19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Καρανδινός, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα, Φαϊτάκης (85′ Σαντοριναίος), Θεοδοσουλάκης (89′ Μακράκης), Ζαχαριουδάκης, Φανουράκης (55′ Μάρα), Αποστολάκης, Γανόπουλος (55′ Σαλούστρος). 

Πάρτι στα αποδυτήρια

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Κ19 ΟΦΗ πανηγύρισαν για τη νίκη, με την ΠΑΕ να δημοσιεύσει το video αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Περηφάνεια και συγκίνηση γι' αυτά τα παιδιά! Όχι μόνο για τη νίκη τους μέσα στην Τρίπολη, αλλά για το πάθος τους να τραγουδάνε αγκαλιά τα συνθήματα της ομάδας μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News