Αθλητισμός

Σημαντική παρουσία στα Χανιά για την Άρση Βαρών του ΟΦΗ

Ελπίζουν για συμμετοχή στο Πανελλήνιο οι αθλητές του...

Η άρση βαρών του ΟΦΗ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και κατέγραψε σημαντική παρουσία, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.
Οι δυο αθλητές του ΟΦΗ, Γιάννης Φαλατάκης και Λοίζος Δανέζης, με την καθοδήγηση του προπονητή τους και πρώην αρσιβαρίστα Νίκου Κοκκινάκη, σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φαλατάκης, στην κατηγορία 61 κιλά, έκανε 72 αρασέ και 88 ζετέ ενώ ο Λοίζος Δανέζης, στην κατηγορία των +109 κιλών, έκανε 117 αρασέ και 147 ζετέ.
"Και οι δυο αθλητές μας πήγαν πολύ καλά και πλέον περιμένουμε να δούμε αν οι επιδόσεις τους, τους στείλουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το Νοέμβριο στην Καβάλα, κάτι που πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό», δήλωσε ο προπονητής των Νίκος Κοκκινάκης που ανέφερε ακόμη ότι "ο Λοίζος Δανέζης, πηγαίνει πολύ καλά και πιστεύω ότι σύντομα θα είναι προ των πυλών της Εθνικής ομάδας".
Οι αθλητές του τμήματος Άρσης Βαρών του ΟΦΗ, γυμνάζονται καθημερινά, στο γυμναστήριο Griffins CF BOX στην Φιλοθέη (οδός Παπαδάκη Χαραλάμπη 15).
Οι ενδιαφερόμενοι για να ακολουθήσουν το άθλημα της Άρσης Βαρών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο τηλέφωνο 2810-311525, από όπου και θα λάβουν περαιτέρω καθοδήγηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια