ΑΟΑΝ: Εγκαίνια με την παρουσία του Σωτήρη Κυργιάκου!

Αθλητισμός
ΑΟΑΝ: Εγκαίνια με την παρουσία του Σωτήρη Κυργιάκου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εγκαίνια της νέας του μπουτίκ αλλά και των γραφείων πραγματοποίησε ο ΑΟΑΝ το Σάββατο το βραδύ παρουσία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Κυργιάκου αλλά και πλήθος κόσμου.

Ένα αρκετά σημαντικό βράδυ ήταν αυτό για την ομάδα του Αγίου Νικολάου καθώς πλέον έχει την δικιά της μπουτίκ αλλά και τα δικά της γραφεία τα οποία κοσμούνται από τις κατακτήσεις  που έχει αλλά και τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Το παρών σε αυτή την εκδήλωση, έδωσαν αρκετοί φορείς του Νομού, το Δ.Σ. του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΑΝ, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ο εκλεκτός καλεσμένος Σωτήρης Κυργιάκος, έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Η ενημέρωση του ΑΟΑΝ αναφέρει:

«Μια μεγάλη “κυανόλευκη” γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, για τα εγκαίνια της μπουτίκ και των νέων γραφείων της ομάδας μας, με την τέλεση του αγιασμού.

Πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του σε μια ξεχωριστή στιγμή για το σωματείο μας.

 Ανάμεσα τους ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και άλλοι τοπικοί φορείς, όπως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Παρών ήταν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, όπως και τα παιδιά και οι προπονητές της ακαδημίας μας.

Πρόσωπο της βραδιάς ασφαλώς ο σπουδαίος Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος έδειξε ξανά την αγάπη του για το μπλε αστέρι το οποίο τίμησε στο ξεκίνημα της μεγάλης καριέρας του, με μικρούς και μεγάλους να σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News